zaterdag 6 oktober 2007

Splits Kabouter Bart Nu!-sticker

16 opmerkingen:

Erwin zei

Die aflevering van kabouter Plop zou ik nu wel eens willen zien ;-)

David Joly zei

Bart De Wever zegt zijn mening, en komt hierdoor vaak in de media, met als gevolg dat hij (en zijn gezin) op straat wordt uitgescholden. Maar hij zet moedig door, en gelooft in iets. Wat jij doet is anoniem (schrik van wat?) een weblogje opstarten, wat knutselen met beeldbestanden, en denken dat je hiermee een dienst bewijst aan België. Get a life.

Michiel zei

Deze site koestert het verkeerde idee dat deze formatie dreigt te mislukken door één stoute man. Wie het programma van CD&V echt had gelezen zag dat zij evenzeer pleitten voor een verregaande staatshervorming. De VLD heeft zich ook nog eens achter de eisen geschaard dus een meerderheid van de Vlamingen. Wie doet er moeilijk? Bart De Wever? Nee, de franstaligen die weeral de Belgische instellingen misbruiken om Vlaanderen meer autonomie (in een België) te ontzeggen. Ik noem de oprichter van deze site geen slechte Vlaming, maar wel een anti-democraat.

Anoniem zei

De rechtse partijen maken het land kapot. Welke overloper van de Open VLD naar LDD zei nu ook alweer dat Open VLD te links was? In wezen blijven ze liberaal hoor.

Anoniem zei

Tof initiatief Ket!
Er zijn inderdaad nog 'vlamingen' die van België houden!!!

Anoniem zei

Is het niet Bart de Wever die de resoluties, die alle Vlaamse partijen (uitgezonderd Groen) in het Vlaams parlement hebben goedgekeurd, vandaag nog verdedigt ?

Gelukkig is hij het tenminste niet vergeten !

Fragile zei

1: Blogs worden meestal onderhouden door ex-journalistiek studenten...of een cocktail van emo-ché guevara-SPA-resist-pvda en andere crap, die voor een grotendeels imaginair publiek hun mening ventileren. Hun goed recht.

2: Bart de Wever doet op een geweldige manier aan politiek, waardoor hij zich uiteraard niet populair maakt bij het pro-commie establishment dat al jaren dit land zowel in Vlaanderen als Wallonië in hun salonfähige politiek-correcte wurggreep houdt. Daarbij komen incompetente mensen op sleutelposities terecht (justitie, begroting, defensie,...) en wordt er vooral werk gemaakt van de goed-nieuws show die we nu al 2 legislaturen voorgeschoteld krijgen... Tegenstanders van deze cultuur worden stellig veroordeeld als 'conservatieven' (idd, als scheldwoord) en als heraut van de 'gesloten samenleving'. (Wat dacht Noël Slangen wel op het moment dat hij een nieuwe naam voor de liberalen bedacht? Terug naar de jaren '30 wat betreft politieke begrippen?)

OP een bepaald moment zijn de mensen al deze politiek-correcte shit kotsbeu en haalt het gezond verstand de bovenhand. Dat verklaart ook de opgang van een partij als het N-VA, die letterlijk de christen-democraten op een nieuw elan hebben gebracht.

Bart de Wever verdient daarvoor op zijn minst al enorm respect, gewoon om lijnrecht tegen de nazi's (VB) en de commies in te gaan. De flauwe grap die België heet blijft niet verder bestaan... Dat staat als een paal boven water. België is trouwens alleen maar ontstaan omdat het moest van de grote Europese mogendheden als bufferstaat...
Vergeet dus die heldenverhalen over de Belgische 'revolutie', met bloedige veldslagen te Turnhout met 5 gewonden... Stalin was trouwens ook geweldig goed in het verzinnen van revoluties...

Lang leve Bart de Wever!
Leve Vlaanderen, en ja, ook Wallonië!
Weg met België en zijn koningshuis en politieke establishment!

Nicolas zei

laat alles is gewoon zoals het is

Jan zei

Al jaren wordt ons een onafhankelijk Vlaanderen via verschillende media door de strot geramd.Dus is het jammer genoeg normaal dat sommigen dit voor waar aannemen.Toen ik naar school ging waren wij nederlandstalige Belgen.Wat mij betreft blijft dit zo.

Anoniem zei

1. Stalin was een dictator en wie naar hem opkijkt is ziek.

2. Niet alle linkse personen kijken op naar Stalin

3. Gevolg: links zijn is geen ziekte.

Wat mijnheer De Wever ook mog beweren, zijn splits-België-standpunt komt voort uit een zuiver egoïstische reflex. In plaats van de Walen (excuseer, de Franstalige Belgen) buiten te kegelen moeten we gewoon de economie in Wallonië er opnieuw bovenop helpen. En volgens de splits-alles-af-dat-geld-krijgt-theorie zouden we Limburg ook moeten afsplitsen. Vlaanderen Barst?

Anoniem zei

Echt individualisme hebben we nodig. Werken voor onszelf maar ook zorg dragen voor de ander. Trouwens in Vlaanderen zijn er ook armen. Open uw ogen, of bent u reeds totaal verblind door nationalisme?

BartV zei

Een grote lul ben je om dit soort acties op poten te zetten. En dan nog persoonlijk. Willen we dat eens mat u doen?
Ga ook in Brussel wonen of Walloniê en probeer u taal eens te handhaven. Mensen van uw soort kunnen we missen als de pest. Ik woon in Vlaams Brabant met eentalige franstalige MUG-dienst, maar wie geeft er om een paar dode vlamingen? Zolang het maar de eerste Waal niet is. dan is het kot te klein. Nog een beetje en elke Franstalige Bourgois komt je morgen in je eigen gemeente uitlachen. Ik wordt regelmatig aangesproken in Halle: Je ne parle pas le néerlandais. Ga eens een jaartje over de taalgrens wonen en spreek eens uitsluitend Nederlands en hou me op de hoogte of je alle bekomen hebt wat je vroeg in jouw taal.

Tom zei

Je hebt gelijk, Bart De Wever is een lul en de Vlaamsnationalisten hangen mij de keel uit. Dat ze hun fetisj(BHV) eens laten vallen, de zielepoten.

Anoniem zei

zeer interessant, bedankt

Anoniem zei

Mijn vader is vlaams, mijn moeder is waals en ik ben brussels :)
We spreken allemaal frans en nederlands ... Is dat nu niet mooi?
Ich liebe dich, Belgien!

Anoniem zei

Ja und ich liebe Belgien auch!(Is dat correct geschreven?)
I love my country! Et ne touchez pas à mon pays, sinon vous aurez a faire à moi, faites gaffe! :D