zondag 30 september 2007

Splits Bart De Wever Nu!-sticker

27 opmerkingen:

Brecht Arnaert zei

Beste initiatiefnemers,

Dit is laag bij de gronds. Bart De Wever heeft een democratisch mandaat gekregen om te zeggen wat hij nu zegt. Deze mening moeten wij respecteren, net zoals wij als flaminganten de mening van de mensen moeten respecteren die België willen blijven behouden.

Ik sta open voor elk debat, maar dit spelen op de man in plaats van de bal is echt "not done"

Beste groeten,

Smithson

www.smithsonsplace.tk

Anoniem zei

Wat een idioot en zinloos initiatief. Iemand hoort duidelijk nog bij de paar procent Vlamingen die nog geen job hebben gevonden.
Typisch BELGISCH zeker. Bij gebrek aan echte argumenten op de man spelen ipv op de bal.

Anoniem zei

Dit initatief is een prachtige waardemeter voor het intellect van de die-hard Belgicisten. Op deze manier wordt het wel heel makkelijk om nog meer mensen naar het Vlaamsgezinde kamp te halen!
Dus, bedankt!

Anoniem zei

Ik ben voor de freedom of speech.. dus men mag dit doen. Een totale vrije meningstuitins is goed. Ieder z'n mening wordt gehoord, ook die van de idioot!

Splits België nu. En Bart De Wever-time nu!

Anoniem zei

Hebt u ooit al een geluisterd naar wat Bart De Wever zegt ? Of enkel en alleen wat de linkse pers in Vlaanderen (=bijna alle pers) en alle franstalige pers erover insinueert ?

U bent een goed bedoelende naïeve dromer, die met dit een stap TE VER gaat. Wie ben jij om mensen het zwijgen op te leggen ? Hebben we daarvoor geen verkiezingen?!

Bert Brijs zei

Iedereen heeft het recht op een mening, je moet daarvoor namelijk niet gehinderd zijn door enige kennis, gewoon licenciaat pers en communicatie is al genoeg. Je kan er in België zelfs minister van Begroting mee worden. Pl€p, sukkels en leer het democratische spel serieus spelen. Want als dit het België is dat jullie verdedigen dan hoef is het zeker niet. Naar analogie met de hetze in Nederland tegen een ondertussen vermoord politicus ga ik onderzoeken of het parket niet ingeschakeld moet worden. U hoort nog van mij.

Anoniem zei

Leve de staatsnationalisten, de romantici van de vorige eeuwen, de verdedigers van 't grootkapitaal, de fils-a-papa,...want door hun bijzonder kortzichtige houding krijgen Vlaanderen en Wallonië binnenkort waar ze recht op hebben: zelfbestuur.


Heer, vergeef hen want ze weten niet wat ze doen (maar uw romantisch staatsnationalisme zorgt er wel voor dat er binnenkort geen deftige pensioenen zullen zijn wegens inefficiënt Belgisch bestuur. Bedankt daarvoor!)

Anoniem zei

Pas dus rasicme sur les stickers !!!

Je veux des stickers bilingues...

Anoniem zei

Leeve Belgie, Leeve de Koning!
Vive la Belgique! Vive le Roi!

Anoniem zei

't is niet de bron die telt, maar ooit zei hij wel iets dat waar was (Bert Anciaux op de VRT in 2003 in een gesprek met Dirk Tieleman dat het toen nog naïeve Vlaanderen verbaasde): "elk mens met ook maar een greintje gezond verstand kan alleen maar republikein zijn".
Zeg dat ik het u gezegd heb.
Amen.

Anoniem zei

Wel kappen op Bart De Wever, maar geen woord over Vlamingenhater Olivier Maingain van het FDF natuurlijk. Typisch voor belgicisten. Walgelijk.

Anoniem zei

Waarom kan men dit niet verdragen ? Als dit laag-bij-de-gronds is wat dan te denken van de verkiezingscampagne van N-VA over laat je niet verst(r)ikken ? Wie de bal kaatst enz...Bart DeWever mag met zijn groot bakkes iedereen de mantel uitvegen maar o wee als iemand iets over hem durft te vertellen.

Anoniem zei

De Wever vertegenwoordigt een klein stukje van het kartel van Leterme, maar door de steun van een groot deel van de pers gijzelt hij heel Vlaanderen en blokkert hij de vorming van een Belgische regering.

Is dit op de man spelen? Wel ja. Maar liever kappen op De Wever dan op Milquet. Zij verdedigt tenminste nog onze sociale zekerheid.

Anoniem zei

De slogan-stickertjes zijn weeral een bewijs dat België een idioot, inhoudsloos en nutteloos geheel is.

Een geweldig initiatief dus!

Anoniem zei

Blablabla, u valt steeds maar in herhaling, maar voer eens een bewijs aan?

Anoniem zei

Tof initiatief Ket!!!
Ben blij dat er nog 'vlamingen' zijn die van België houden!

Anoniem zei

Ik zal met mijn pick-up met plezier alle auto's met zo'n bumpersticker van de baan rammen!

Anoniem zei

Inderdaad, De Wever zijn 'laat u niet verstrikken'-campagne was ook van een kleuterklas niveau, dus flaminganten, stop aub met zagen.

En alles wat u niet bevalt 'typisch belgisch' noemen is net datgene wat nationalisme zo kortzichtig maakt. De Vlaamse staat is goed en heilig en daar wonen alleen maar smetteloze, perfecte mensen in. Komaan zeg wat een zever...

Yann zei

BETREFT: WETSTRAAT WORDT DE Zonder haast straat

10 aktievoerders 3 uur administratief aangehouden



Het Taal Aktie Komitee had zich voorgenomen om vanmiddag te protesteren tegen de subtiele (?) vertragingen die de BHV-splitsingsvoorstellen de voorbije weken dienden te ondergaan. 10 aktievoerders werden – op weg naar de plaats van aktie – onderschept door de ordediensten, die massaal aanwezig waren in en rond de neutrale zone rond het Warandepark (Brussel). Zij werden gedurende 3 uur administratief aangehouden wegens “het beramen van snode plannen” (de aktie zou pas een half uur later starten!). Een deel van die snode plannen (een deel want door de aanhouding van de eerste groep van tien was ook een groot deel van het aktiemateriaal van z’n vrijheid beroofd) werd alsnog uitgevoerd door een tweede groep van 10 die elders was samengekomen. Zij trokken met het overblijvende materiaal naar het CD&V hoofdkwartier waar zij een klok wensten te overhandigen die duidelijk aangeeft wanneer er nog maar eens vijf minuten verstreken zijn. Blijkbaar weet men op het CD&V hoofdkwartier reeds hoe laat het is, want de klok werd niet aanvaard. Daarop kleefden onze aktievoerders de nog beschikbare straatnaambordjes van “Zonder Haast Straat” tegen de ruiten.



Motivatie van deze aktie:



Wij zijn er van overtuigd dat het met de splitsing van BHV (net zoals met de staatshervorming overigens) totaal de verkeerde kant opgaat (we staan in deze niet alleen, ook de burgemeesters van Halle-Vilvoorde maken zich zorgen en houden aanstaande vrijdag te Kapelle-op-den-Bos een crisisvergadering).



Ons aanvoelen - aanwezig toen de “snode aktieplannen” werden beraamd - werd gisteren overigens bevestigd. In de plenaire vergadering van de Kamer stemden Open VLD, CD&V én N-VA er gisteren (9/10) immers mee in om ook de wetsvoorstellen van cdH (die voorzien in een terugkeer naar de arrondissementele kieskringen) bij hoogdringendheid in de commissie Binnenlandse Zaken te behandelen. De commissievergadering van vanmiddag brengt ons evenmin op andere ideeën. De artikelgewijze bespreking van de splitsingsvoorstellen mag dan wel afgerond zijn, er werd ook nu weer niet gestemd over deze voorstellen, en er zal ook volgende week niet gestemd worden. Commissievoorzitter De Crem (CD&V) belastte zonder dat hij daartoe verplicht is, zonder dat daartoe een vraag werd geformuleerd vanuit de commissie de Raad van State met het geven van een advies over de amendementen ingediend door de Franstalige partijen. Het is uiterst twijfelachtig (luidens De Crem in de Waalse media) dat dit advies er volgende week al is. Als het advies er dan eindelijk zal zijn, dan moet het natuurlijk eerst besproken worden in de commissie … en zo zorgen de Vlaamse regeringsonderhandelaars alweer voor een tijdswinst van zeker twee weken!



Het is hemeltergend dat de Vlaamse partijen alles in het werk stellen om tot een vergelijk te komen met een Franstalige politieke klasse, die van bij de vastlegging van de taalgrens vasthoudt aan de eigen taalhomogeniteit, maar tot op de dag van vandaag lak heeft aan de Vlaamse. Zij nemen zelfs de opgelegde vernederingen – het eigenhandig vertragen van de normale behandeling van de splitsingsvoorstellen – er met de glimlach bij. 5 minuten politieke moed werden op die manier 4 moedeloze maanden (net vandaag overigens).



Tenzij er snel een duidelijk signaal komt, gaan wij er van uit dat de Vlaamse onderhandelaars, in weerwil van alle gedane beloften en tegen alle logica in opnieuw zullen buigen voor de Franstalige dictaten. Meer, grotere en hardere akties zullen dan ook volgen !

Anoniem zei

... of hoe een regionaal probleempje de hele politiek in een houdgreep kan houden, want BHV hoeft niet gesplitst te worden om het arrest van het grondwettelijk hof na te streven.

Anoniem zei

We leven in een democratisch land dus mogen wij als Vlamingen ook eens lachen met zo'n idioot initiatief.
We mogen van geluk spreken dat Vlaanderen nog politci heeft als een Bart De Wever.
Het is lang geleden dat we nog iemand hebben gehad met visie en intelligentie.

Waarom geen sticker tegen Vlamingenhater Mangain ???

Als jullie dan toch zo Belgisch gezind zijn, waarom sta je dan niet toe dat de "Belgische" wet wordt toegepast nl. de splitsing van BHV ?

Belgicisten, ik zal ze nooit begrijpen !!!

Dus leve Bart de Wever en leve Vlaanderen.

Vlaamse groetjes.

Anoniem zei

Voor de laatste keer, de splitsing van BHV staat niet in het arrest voorgeschreven, er staat alleen maar dat we het probleem moeten oplossen. Federale kieskring, iemand?

Anoniem zei

Aan alle reacties hieronder: wel ja, toon maar nog eens hoe bekrompen de Vlamingen zijn. Gevoel voor humor: nihil. Beschaamd moesten jullie zijn.

Zoals iemand hieronder opmerkte: de verkiezingscampagne van NVA niet gezien zeker? Dat was pas op de bal spelen.

Anoniem zei

Ik vind dit een bijzonder grappig intiatief, vooral de reacties die beginnen met "schaam u... " zijn hilarisch.

Trouwens aan Bart de wever valt er veel te splitsen .

Ik heb trouwens de indruk aan de reacties te zien, dat men een link van deze blog op de site van N-VA of vlaams belang gezet heeft. :)


Als Politiek pamflet heeft het jammer genoeg gefaald maar als gag is dit best grappig.


Maar voor mijn part mag dit Belgenlandje blijven bestaan lekker surealistisch maar best leuk om in te wonen


gegroet

Anoniem zei

I love Belgium!!!

xx

Anoniem zei

VLAANDEREN ONAFHANKELIJK, MOGE ALLE BELGICISTEN STERVEN AAN KANKER

Anoniem zei

"VLAANDEREN ONAFHANKELIJK, MOGE ALLE BELGICISTEN STERVEN AAN KANKER"
Waaw, wat een niveau. Typisch voor de fascisten van de nva.
Arm Vlaanderen...